Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Σύλληψη για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη χθες το πρωί σε περιοχή του Δήμου Ν.Προποντίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:


•    ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 308 γραμμαρίων,
•    83 ναρκωτικά δισκία,
•    μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και
•    χρηματικό ποσό 120 ευρώ.
Επιπλέον, από την οικία κατασχέθηκαν πακέτα τσιγάρων και συσκευασίες καπνού για οποία δεν είχα καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι κα δασμοί.



Από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το χρονικό διάστημα από 30 Δεκεμβρίου 2019 έως 2 Ιανουαρίου 2020, παραβίασε οικία ημεδαπού σε περιοχή της Χαλκιδικής και αφαίρεσε ένα χρηματοκιβώτιο που περιείχε το χρηματικό ποσό των 11.000 ευρώ και δύο χρυσές λίρες.

Επιπλέον, τον Σεπτέμβριο του 2020, μπήκε παράνομα σε οικία ημεδαπού στην ίδια περιοχή της Χαλκιδικής και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα