Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021

Ε Επικαιρότητα

25η Μαρτίου στη Σιθωνία -VIDEO/ΦΩΤΟ-

Με λαμπρότητα εορτάστηκε στις δημοτικές και τοπικές Κοινότητες του Δήμου Σιθωνίας η εθνική επέτειος της Επανάστασης του 1821.

Επίκεντρο των εορτασμών ήταν η Νικήτη, όπου μετά τη Θεία Λειτουργία και τη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου που παρακολούθησαν ο Δήμαρχος, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων της περιοχής, πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση και καταθέσεις στεφάνων, ενώ παρέλασαν οι μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ο δήμαρχος Σιθωνίας κ. Ιωάννης Τζίτζιος σε μήνυμά του στα κοινωνικά δίκτυα ανέφερε: "Η σημερινή επέτειος της 25ης Μαρτίου έχει ιδιαίτερο συμβολισμό για την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό και εκπέμπει το μήνυμα της ελευθερίας, της αφύπνισης και της κινητοποίησης της συλλογικής μας συνείδησης. Ας εμπνευστούμε από τους ήρωές μας και με πνεύμα ομοψυχίας και αλληλεγγύης να προχωρήσουμε μπροστά! Χρόνια πολλά σε όλους".

 Στη Συκιά μετά τη Θ. Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου τελέσθηκε επιμνημόσυνη δέηση και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων και παρέλαση των μαθητών. 

 

Άγιος Νικόλαος

halkidikinews.gr

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα