Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Έργα ανάπλασης και εξωραϊσμού στην Αγία Παρασκευή και στο Πευκοχώρι

Ο Δήμος Κασσάνδρας αλλάζει την όψη της πλατείας στην Αγία Παρασκευή αλλά και των κεντρικών οδών στο Πευκοχώρι και με τις αναπλάσεις αυτές στοχεύει να κάνει τις Κοινότητες λειοτυργικές και ελκυστικές για κατοίκους και επισκέπτες.


Το έργο που δημοπράτησε πριν από λίγες ημέρες ο Δήμος Κασσάνδρας έχει προϋπολογισμό 794.200 € και χρηματοδοτείται από πόρους της ΣΑΤΑ.

«Ομορφαίνουμε τα χωριά μας με στόχο να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας και να αυξηθεί η τουριστική κίνηση στην Κασσάνδρα. Αξιοποιούμε κάθε διαθέσιμο οικονομικό πόρο και εργαζόμαστε συστηματικά και αδιάκοπα με φροντίδα για τους συνδημότες μας .Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Αγίας Παρασκευής και του Πευκοχωρίου θα απολαμβάνουν τους αναβαθμισμένους κοινόχρηστους χώρους και αυτή ήταν μια από τις βασικές μας δεσμεύσεις απέναντι τους. Εργαζόμαστε, προχωράμε. Συνεχίζουμε μαζί» δήλωσε η δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα