Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021

Ε Επικαιρότητα

Το ΕΠΑΛ Νικήτης στο πρόγραμμα 'Μαθητική Εικονική Επιχείρηση'

Οι  μαθητές του 1ου Ημερησίου Επαγγελματικού ΛυκείουΝικήτης, στον τομέα Οικονομίας-Διοίκησης συμμετέχουν στο πρόγραμμα "Μαθητική Εικονική Επιχείρηση" του Σ.Ε.Ν (Σωματείο επιχειρηματικότητας νέων). Το σωματείο δραστηριοποιείται παγκόσμια και βρίσκεται στην Ελλάδα από το 2005. Σκοπός του σωματείου είναι να στηρίξει τους νέους ώστε να δημιουργήσουν μια εικονική, μαθητική επιχείρηση, ένα καινοτόμο προΪον ή υπηρεσία. Κατά τη διάρκεια αυτής της προσπάθειας οι μαθητές θα αναπτύξουν γνώσεις και δεξιότητες στον τομέα της επιχειρηματικότητας και όχι μόνο!


Η επιχείρηση που δημιούργησαν οι μαθητές του ΕΠΑΛ Νικήτης ονομάζεται “ΕLLADA” usefulitemsfromGreece και σκοπός της είναι  να αναδείξει την ιστορία και τον πολιτισμό της Αρχαίας Ελλάδας στους επισκέπτες της Χαλκιδικής, μέσω της κατασκευής και πώλησης χειροποίητων, χρηστικών αναμνηστικών ενθυμίων.


"Το πρώτο μας προϊόν είναι μία σειρά από φαγητοδοχεία (lunchbags). Τα lunchbags θα σας βοηθήσουν στην αποθήκευση και μεταφορά του φαγητού σας και θα σας ωθήσουν σε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής.Πάνω σε κάθε προϊόν μας θα βρείτε ένα QR code, σκανάροντας το θα μεταφέρεστε σε μία ιστοσελίδα γεμάτη πληροφορίες για την Αρχαία Ελλάδα" αναφέρουν οι μαθητές στο halkidikinews.gr.


"Σεβόμενοι την προσπάθεια της ανθρωπότητας για  ένα καλύτερο πλανήτη και εμπνεόμενοι από αυτή τη παγκόσμια ενέργεια κατασκευάσαμε το προϊόν μας από οικολογικά και βιοδιασπώμενα υλικά" επισημαίνουν.


Τα lunchbags είναι όλα χειροποίητα και διακοσμημένα με ιδιαίτερα και καλόγουστα σχέδια που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. Στην πρωτόγνωρη αυτή εμπειρία για τους μαθητές, συνοδοιπόρος και βοηθός εθελοντικά είναι ο επιχειρηματίας 3ης γενιάς της οικογένειας Παπαποστόλου, ο κ.Αλέξανδρος Παπαποστόλου. Πιστοί στο ραντεβού μας κάθε Τετάρτη στις 17:30, συνδέονται διαδικτυακά μαζί του και με την συμπαράσταση της καθηγήτριάς τους, Κανέλλας Σκολίδου συνεργάζονται όλοι για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των στόχων μας!

Μείνετε συντονισμένοι και ακολουθήστε την πορεία της ομάδας νέων ανθρώπων, στον τομέα της επιχειρηματικότητας.  


Θα τους βρείτε:  https://www.facebook.com/Elladauseful-items-from-greece-105875354721244/
 https://www.instagram.com/_ellada.souvenirs_/

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα