Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Ζερβοχωρίων παρέδωσαν τρόφιμα για τους άπορους

Οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Ζερβοχωρίων στα πλαίσια του etwinning προγράμματος “Kindness is the key” (H καλοσύνη είναι το κλειδί) παρέδωσαν στον αντιδήμαρχο Πολυγύρου, Χρήστο Κομπόγιαννο και σε εργαζόμενους της υπηρεσίας Βοήθεια στο Σπίτι, οκτώ κούτες με τρόφιμα που συγκέντρωσαν τις προηγούμενες μέρες στο χώρο του σχολείου.


Η προσπάθεια αυτή γίνεται ως μια "συμβολική" κίνηση των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Ζερβοχωρίων σε ανθρώπους που ιδιαίτερα τη δύσκολη αυτή περίοδο είναι μόνοι και έχουν ανάγκη της βοήθειάς μας.


Ο κ. Κομπόγιαννος ευχαρίστησε θερμά τους μαθητές και τους γονείς τους που τόσο πρόθυμα έδειξαν έμπρακτα το ειλικρινές ενδιαφέρον τους προς τους συνανθρώπους τους. "Συγχαίρουμε επίσης τη διευθύντρια Μελαχρινή Παπαρδέλη και όλους τους Δασκάλους του Δημοτικού Σχολείου Ζερβοχωρίων για την πρωτοβουλία να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα etwinning! Ο Δήμος Πολυγύρου στηρίζει  σθεναρά πάντα τέτοιου είδους πρωτοβουλίες" ανέφερε ο κ. Κομπόγιαννος.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα