Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021

Ε Επικαιρότητα

Απ. Πάνας: Κανένα σχέδιο τουριστικής προβολής για τη Χαλκιδική

Απάντηση έλαβε ο γραμματέας της Βουλής και βουλευτής Χαλκιδικής, Πάνας Απόστολος στην ερώτησή του προς τον υπουργό Τουρισμού, Θεοχάρη Χάρη στην οποία ζητούσε να ενημερωθεί σε ποιο σημείο βρίσκεται το ειδικό σχέδιο τουριστικής προβολής το οποίο είχε εξαγγείλει για τη Χαλκιδική από το Σεπτέμβριο του 2020.

 

Στην απάντησή του προς τον βουλευτή ο υπουργός αναφέρει, ότι η στρατηγική προώθησης επιμέρους προορισμών δεν είναι ευθύνη του υπ. Τουρισμού ή του ΕΟΤ αλλά των περιφερειακών και τοπικών φορέων όπως οι Ο.Τ.Α. Α΄ και  Β’ βαθμού, ενώ σημειώνει, πως θα ληφθούν έκτακτα μέτρα ειδικής προβολής για τις περιοχές οι οποίες επλήγησαν από τα περιοριστικά μέρα για την πανδημία και πως θα βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας καθώς και την Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής.


Ο κ. Πάνας δήλωσε σχετικά: « Η απάντηση του ο υπουργού Τουρισμού δεν είναι ικανοποιητική καθώς  δεν παρουσιάζεται κάποιο συγκεκριμένο πλάνο ειδικής τουριστικής προβολής, το οποίο και είχε εξαγγείλει ο ίδιος πριν από ένα οκτάμηνο για τη Χαλκιδική. Περιορίζεται μόνο σε γενικόλογη δήλωση, περί μελλοντικής λήψης έκτακτων μέτρων ειδικής προβολής για πληγείσες περιοχές, παρόλο που βρισκόμαστε μπροστά στην έναρξη της τουριστικής περιόδου, η οποία ξεκινάει για τη Χαλκιδική, έχοντας υποστεί επανειλημμένους αποκλεισμούς από αρχές του περασμένου Αυγούστου.»

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα