Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Μια γεννήτρια για το πυροσβεστικό κλιμάκιο Κασσάνδρας

Μια γεννήτρια  πετρελαίου Η/Ζ 7.8, Kva παραχώρησε ο δήμος Κασσάνδρας στο πυροσβεστικό κλιμάκιο της Κασσάνδρειας καλύπτοντας μια σημαντική ανάγκη λειτουργίας της υπηρεσίας στην περίπτωση διακοπής της ηλεκτροδότησης.

Κατά το παρελθόν, όταν σημειώνονταν διακοπή ρεύματος, στην Κασσάνδρεια το πυροσβεστικό κλιμάκιο παρέμενε αποκομμένο από κάθε επικοινωνία, καθώς διακόπτονταν μεταξύ άλλων και η λειτουργία του τηλεφωνικού κέντρου.  

Η  γεννήτρια παραδόθηκε από την δήμαρχο Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά στις εγκαταστάσεις του πυροσβεστικού κλιμακίου στην Κασσάνδρεια, παρουσία του  διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας νόμου Χαλκιδικής, Αριστείδη Κατριτζίδη του διοικητή της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Πολύγυρου, Aντιπύραρχου, Κωνσταντίνου Θεοδοσίου και του διοικητή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κασσάνδρας, Κυριάκου Χαλεπλή.

 «Είμαστε στο πλευρό των πυροσβεστών και προσπαθούμε με κάθε τρόπο να συμβάλλουμε ώστε να διευκολύνουμε το δύσκολο έργο τους», τόνισε η δήμαρχος Αναστασία Χαλκιά και επανέλαβε την ανάγκη το κλιμάκιο να αναβαθμιστεί σε πυροσβεστικό σταθμό προκειμένου να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο με μόνιμο προσωπικό.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα