Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Νέα πρόταση από το Δήμο για την ανάπλαση του πεζόδρομου Πολυγύρου

Ολοκληρώθηκε και κατατέθηκε η νέα πρόταση για την ανάδειξη του πεζόδρομου και τμημάτων του ιστορικού ιστού του Πολυγύρου, συνολικού προϋπολογισμού δύο εκατομμυρίων πεντακοσίων χιλιάδων (2.500.000) ευρώ.

 

Η πρόταση κατατέθηκε στο πλαίσιο του Προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» και ζητήθηκε να εξεταστεί- κατά προτεραιότητα- ως πρώτη, σε σχέση με τα υπόλοιπα έργα. Αναμένεται η σχετική έγκριση για να προχωρήσει ο Δήμος άμεσα στη δημοπράτηση του όλου έργου.


Ο δήμαρχος, Αστέριος Ζωγράφος ανέφερε: "Το έργο αυτό σε συνδυασμό και με το έργο της 22ας Απριλίου, συνολικού προϋπολογισμού οκτακοσίων δεκατριών χιλιάδων (813.000) ευρώ,  που ήδη δημοπρατείται,  θα αλλάξουν τόσο αισθητικά όσο και αναπτυξιακά την πόλη του Πολυγύρου.

Ένας Πολύγυρος ο οποίος σταδιακά μεταμορφώνεται σε μια σύγχρονη πόλη και τόσο εγώ, όσο και οι συνεργάτες μου, έχουμε κάθε λόγο να είμαστε  περήφανοι γι' αυτό".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα