Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ένας νέος απινιδωτής στο κέντρο της Χανιώτης

Ένας απινιδωτής που αναμένεται να σώσει ανθρώπινες ζωές προσφέροντας πρώτες βοήθειες σε όποιον τις χρειαστεί, βρίσκεται πλεον στο κέντρο της Χανιώτης.

Η τοποθέτησή του πραγματοποιήθηκε σε μια λιτή τελετή, σε κλίμα χαράς και ικανοποίησης μεταξύ των εθελοντών διασωστών και των κατοίκων της  Χανιώτης.


Η αγορά του απινιδωτή οφείλεται σε πρωτοβουλία 34 κατοίκων και φίλων της Χανιώτης με συντονιστή τους τον επιχειρηματία, Ιωάννη Κολοκυθά από τη Χανιώτη.

Πρωτοβουλία που είχε στόχο την κάλυψη της ανάγκης παροχής άμεσης βοήθειας στους κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού KIDS SAVE LIVES, Αναστάσιος Στεφανάκης ανέλαβε την ευθύνη λειτουργίας του απινιδωτή σε συνεργασία με τον γνωστό ιατρό της Χανιώτης, Γιώργο Κουτσούρα και την πιστοποιημένη διασώστρια, Αλέκα Πανταζίδου.
Η άμεση παροχή πρώτων βοηθειών ειδικά σε μία τουριστική περιοχή όπως είναι η Χανιώτη, αποτελεί σπουδαίο πλεονέκτημα για την τουριστική ανάπτυξη και μακάρι η πρωτοβουλία αυτή να βρει και άλλους μιμητές.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα