Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εορτασμός των Αγιών Αναργύρων στην Αρναία -ΦΩΤΟ-

Εορτάστηκε και φέτος η μνήμη των Αγίων Αναργύρων στον ομώνυμο Ιερό Ναό της Αρναίας.

Την παραμονή τελέστηκε ο Εσπερινός. Ανήμερα της εορτής των Αγίων 1η Ιουλίου, τελέστηκε η πανηγυρική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ.κ. Θεοκλήτου.

Τον εορτασμό τίμησαν με την παρουσία τους, ο βουλευτής Χαλκιδικής, Γιώργος Βαγιωνάς, ο δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος, ο πρώην υπουργός και πρώην δήμαρχος Αριστοτέλη, Χρήστος Πάχτας, οι αντιδήμαρχοι, Νίκος Αυγερινός και Γιώργος Θαλασσινός, η περιφερειακή σύμβουλος Χαλκιδικής, Κατερίνα Ζωγράφου, ο πρόεδρος της Αρναίας, Αγαπητός Κιάτος, ο πρόεδρος του Α.Π.Κ. Στέλιος Τζιτζιρίκας, οι πρώην αντιδήμαρχοι Χαράλαμπος Λαζαρίδης και Γιάννης Λαμπρινός, ο πρώην δήμαρχος Αρναίας, Αστέριος Καραστέργιος, ο προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Δημήτρης Αλεξανδρής, ο πρώην πρόεδρος Αρναίας Θανάσης Τσιάλας,  Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι Σχολείων, Φορέων και Συλλόγων της περιοχής.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα