Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κ Κόσμος

Σφοδρή χιονοθύελλα σαρώνει τις ΗΠΑ -VIDEO-

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και πάνω από 3.000 πτήσεις των Η.Π.Α. έχουν ακυρωθεί λόγω μιας τεράστιας χειμερινής καταιγίδας που έπληξε την Ανατολική Ακτή, με έντονες χιονοπτώσεις,  ισχυρούς ανέμους και τον ψυχρότερο αέρα της εποχής.

Κρατικοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι τρεις από τους θανάτους σημειώθηκαν στη Βόρεια Καρολίνα και ο τέταρτος συνέβη στη Νότια Καρολίνα, καθώς η κακοκαιρία προχώρησε στην ανατολική ακτή.

 

Στο μεταξύ, οι αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες έχουν ακυρώσει τουλάχιστον 3.731 πτήσεις εντός, προς και από τις Ηνωμένες Πολιτείες σήμερα και έχουν καθυστερήσει άλλες 1.401, σύμφωνα με την εταιρία FlightAware που παρακολουθεί  τις αεροπορικές εταιρίες. Οι περισσότερες από τις ακυρώσεις ήταν στο Νιου Τζέρσεϊ, στη Βοστώνη και στη Νέα Υόρκη, όπου σε κάποιες περιοχές το χιόνι έφτανε τα 10 εκατοστά.

 

Πηγή: abcnews.go.com


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα