Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κ Κόσμος

Το κύμα καύσωνα κατευθύνεται στην Γροιλανδία!

Ο καύσωνας αν φτάσει στην Γροιλανδία θα ελαττώσει το στρώμα πάγου σε επίπεδα ρεκόρ! Σοκαρισμένοι οι επιστήμονες του Παγκόσμιου Μετεωρολογικού Οργανισμού! Έσπασαν όλα τα ρεκόρ στο Βέλγιο που λιώνει από την ζέστη!

 

Τα πράγματα έχουν σοβαρέψει πολύ με την κλιματική αλλαγή. Σήμερα στον Παγκόσμιο Μετεωρολογικό Οργανισμό του ΟΗΕ (WMO) σήμανε συναγερμός!

 

Όπως ανακοινώθηκε, ανησυχεί ότι το κύμα καύσωνα, που έπληξε τις τελευταίες ημέρες την Ευρώπη οδηγώντας την θερμοκρασία σε ρεκόρ όλων των εποχών, κατευθύνεται τώρα προς την Γροιλανδία, όπου απειλεί να προκαλέσει την τήξη του στρώματος πάγου, ελαττώνοντας το πάχος του σε επίπεδα ρεκόρ, ενδεχομένως και κάτω από το επίπεδο του 2012.

 

Η Κλερ Νάλις, εκπρόσωπος του WMO δήλωσε ότι μάζες θερμού αέρα που προέρχονται απο την Βόρεια Αφρική ευθύνονται για τις υψηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών σε πολλές χώρες της Ευρώπης και την συντριβή των ρεκόρ κατά 2, 3 και 4 βαθμούς Κελσίου, γεγονός που χαρακτήρισε «τελείως απίστευτο».


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα