Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Π Πολιτισμός

Δημοτικό θέατρο Ν. Τρίγλιας: 'Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός'

Μία υπέροχη παράσταση, που χαρίζει άφθονο γέλιο και εντυπωσιάζει για τις εξαιρετικές ερμηνείες, παρουσιάστηκε από τους "Τριγλωδούς" του Συλλόγου νέων Ν. Τρίγλιας στο Δημοτικό θέατρο Ν. Τρίγλιας.

Οι ερασιτέχνες ηθοποιοί, που δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτε επαγγελματίες, η καλή σκηνοθεσία, τα ωραία σκηνικά, οι προσεγμένες ενδυματολογικές επιλογές, ο σωστός ήχος-εικόνα, συνθέτουν μία ωραία παράσταση που δεν πρέπει κανείς να χάσει.
Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν στις 6, 7, 8 και 9 Μαΐου 2022 (ώρα έναρξης: 21.00)

Λίγα λόγια για την παράσταση
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1944. ΚΑΤΟΧΗ. Οχτώ διαφορετικά πρόσωπα με κοινό στόχο την επιβίωση. Πείνα, τρόμος, αγάπες, απάτες, κλάματα και γέλια, στα χαλάσματα της Θεσσαλονίκης. Μία γλυκόπικρη κωμωδία με αληθινούς ανθρώπους που ο καθένας κουβαλάει την δική του ιστορία. Ένας πελαργός που θα πετάξει πολλές φορές πάνω από τις σκεπές τους. Άραγε, θα αφήσει κάποιο μωρό; Άραγε, τα μωρά τα φέρνει ο Πελαργός;

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ Δημήτρης Σούρλας
παίζουν οι ΤΡΙΓΛΩΔΟΙ:
Μαρία Κουκοράβα (Χριστίνα) , Κονταξής Γιώργος (Μίμης) , Κοκκαλά Ελένη (Λέλα) , Στέλιος Κρεότας (Βαγγέλης), Βιβή Μιχαηλίδου (Βικτωρία) ,Βασίλης Πιστικίδης (Ιακώβ), Αναστασία Κουνάδου (Πατριώτισσα) , Νίκος Χατζηνικολάου (Πατριώτης).
ΣΚΗΝΙΚΑ Ανέστης Κελγιάνογλου – Κονταξής Γιώργος
ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Φωτεινή Γρηγοριάδου και Περσεφόνη Καμίνη.
ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ Δημήτρης Σούρλας
ΗΧΟΣ και ΦΩΤΑ Κατερίνα Σολομωνίδου και Δημήτρης Λάμπρου


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα