Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Π Πολιτισμός

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο 14ο Φεστιβάλ Πολυγύρου

Με η συναυλία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη ξεκινά το πρόγραμμα του 14ου Φεστιβάλ Πολυγύρου την Τετάρτη 6/7/2022, στο Ανοιχτό Θέατρο Πολυγύρου.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έρχεται και φέτος το καλοκαίρι, με νέα μπάντα, με τα καινούρια τραγούδια του Σταμάτη Κραουνάκη που μόλις κυκλοφόρησαν σε ένα album με τίτλο ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ αλλά και με όσα έχουμε αγαπήσει μέχρι τώρα σε μια περιοδεία σε όλη την Ελλάδα!


Θα ταξιδέψει με τα τραγούδια που θέλει να μας πει για να διασκεδάσουμε, να αγαπήσουμε, να νιώσουμε, να συγκινηθούμε, να χαμογελάσουμε, να χορέψουμε και να ελπίσουμε όλοι μαζί. Όπως κάνουμε πάντα με την Ελεωνόρα, αλλά τώρα με περισσότερο πάθος γιατί ξέρουμε ότι δεν είναι δεδομένο. Και ξέρουμε πως έχουμε όλοι ανάγκη αυτή την έκρηξη συναισθημάτων!


Μαζί της οι εξαιρετικοί μουσικοί: Γιάννης Αγγελόπουλος – τύμπανα, Λάμπης Κουντουρόγιαννης – κιθάρες, Βασίλης Νησσόπουλος – μπάσο, Ντίνος Χατζηιορδάνου – ακορντεόν, Στέλιος Φραγκούς - πλήκτρα, πιάνο.

Ηχοληψία: Γιάννης Λαμπρόπουλος, Ανδρέας Κουταλάς
Σχεδιασμός - Χειρισμός φώτων: Γιώργος Τσάβαλος
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 21.00
Γενική είσοδος 15€, μειωμένα – προπώληση 10€.
Η προπώληση γίνεται στο δημαρχείο Πολυγύρου και στα δημοτικά καταστήματα Γαλάτιστας, Ορμύλιας και Παλαιόχωρας. Επιπλέον σημεία θα ανακοινωθούν.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα