Τρίτη, 09 Ιουνίου 2026

Π Πολιτισμός

To Γαστρονομικό Φεστιβάλ αφιερωμένο στις μέλισσες και στο μέλι

To Γαστρονομικό Φεστιβάλ του Δήμου Ν.εας Προποντίδας ήταν το Σάββατο αφιερωμένο στις μέλισσες και στο μέλι.

Η αποστολή από τη Σουηδία πραγματοποίησε επίσκεψη στο Τμήμα Μελισσοκομίας του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, στα Νέα Μουδανιά που περιελάμβανε επίδειξη τρύγου μελιού, και γευσιγνωσία δέκα διαφορετικών τύπων μελιού.

Στην Πορταριά, ο Σύλλογος Γυναικών Πορταριάς και ο Σύλλογος Γυναικών Σημάντρων προσέφεραν γλυκά του κουταλιού αλλά και άλλα παραδοσιακά εκλεκτά εδέσματα στους Σουηδούς φιλοξενούμενους.


💃 Το 2ο Παιδικό - Εφηβικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών θα φιλοξενηθεί στην κεντρική πλατεία του Διονυσίου το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Ιουνίου, με ώρα έναρξης τις 20:00.
Παιδιά και έφηβοι από τη Χαλκιδική, την Καστοριά και την Έδεσσα θα παρουσιάσουν χορούς και μουσικές παραδόσεις από όλη την Ελλάδα.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα