Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

3η Γιορτή τοπικών προϊόντων «ΓΕΥΣΗ-ΠΑΡΑΔΟΣΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ» στον Πολύγυρο

Η 3η γιορτή ανάδειξης τοπικών προϊόντων και πολιτιστικών εκδηλώσεων με τίτλο «ΓΕΥΣΗ-ΠΑΡΑΔΟΣΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ», οργανώνει  ο Δήμος  Πολυγύρου με το Μορφωτικό, Πολιτιστικό, Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», από 17 έως 20 Αυγούστου 2017.

 

Την Πέμπτη 17 Αυγούστου και ώρα 21:00 θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης εκδηλώσεων στο προαύλιο του  Δημαρχείου με Ωδή στον Αλέκο Σακελλάριο «ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ»

Την Παρασκευή 18 , Σάββατο 19  και Κυριακή 20 Αυγούστου στον πεζόδρομο του Πολυγύρου από τις  6.30μ.μ. θα παρουσιαστούν μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις.

Οι σύλλογοι γυναικών, οι πολιτιστικοί φορείς και οι παραδοσιακοί  παραγωγοί του Δήμου Πολυγύρου και χορευτικά συγκροτήματα από το εξωτερικό, θα παρουσιάσουν τα τοπικά προϊόντα, θα χορέψουν και θα τραγουδήσουν μαζί σας, έμπειροι σεφ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδος θα ετοιμάσουν και θα προσφέρουν τις νοστιμιές του τόπου μας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα