Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Πλήθη πιστών στην περιφορά της εικόνας του Αγ. Μάμα -ΦΩΤΟ-

Με λαμπρότητα εορτάζεται η μνήμη του Αγίου Μάμαντος, πολιούχου της ομώνυμης δημοτικής κοινότητας του δήμου Προποντίδας. Πλήθη πιστών την Παρασκευή το απόγευμα στην περιφορά της εικόνας και στον πανηγυρικό Εσπερινό.

 

Την Παρασκευή το απόγευμα τελέστηκε λιτανεία της Ιεράς Εικόνας του Αγίου στο χώρο της εμποροπανήγυρης, στην οποία παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Ν.Προποντίδας, Μανώλης Καρράς, οι βουλευτές, Γιώργος Βαγιωνάς και Σωτηρία Βλάχου, ο αντιπεριφερειάρχης, Γ.Γιώργος, περιφερειακοί, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι και άλλοι επίσημοι.

Στη συνέχεια εψάλλει ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Κασσανδρείας κ.κ.Νικοδήμου, ενώ πλήθη πιστών συνέρρεαν από νωρίς στο Ιερό Ναό του Αγίου Μάμαντος για να προσκυνήσουν στη χάρη του.

Την ίδια ώρα, βρίσκεται σε εξέλιξη η μεγάλη εμποροπανήγυρη, την οποία διοργανώνει κάθε χρόνο ο ΕΠΟΚΑΜ και φέτος συμμετέχουν πάνω από 600 εκθέτες.

 

halkidikinews.gr
φωτο: Αντ. Καμμάς


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα