Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2026

Π Πολιτισμός

Το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Νικήτη -ΦΩΤΟ-

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο φωτίστηκε απόψε στη Νικήτη στη χριστουγεννιάτικη γιορτή της Κοινότητας και των Συλλόγων.

Μικροί και μεγάλοι στόλισαν από νωρίς το έλατο στην πλατεία του δημαρχείου και στη συνέχεια έγινε ο φωτισμός του.

Ο αντιδήμαρχος Σιθωνίας Νίκος Χριστοδούλου ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές με υγεία και αγάπη, μεταφέροντας και τις ευχές του δημάρχου, Γιάννη Τζίτζιου.

Την εκδήλωση πλαισίωσε η Φιλαρμονική του Δήμου Σιθωνίας και η παιδική χορωδία Νικήτης με χριστουγεννιάτικους ύμνους και τραγούδια.

Τα παιδιά που βρέθηκαν στην πλατεία του Δημαρχείου πήραν δώρα απ΄ τον Αη Βασίλη.

 

 

Τον Νίκο Καββαδία, 50 χρόνια μετά τον θάνατό του, τιμούν το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής και ο Δήμος Πολυγύρου με τη μουσικοποιητική παράσταση «Τραγουδάμε Καββαδία – 50 χρόνια μετά…».  Η παράσταση θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, στις 20:00, στο Ανοιχτό Θέατρο Πολυγύρου, στο πλαίσιο του 18ου Φεστιβάλ Πολυγύρου.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, χωρίς κρατήσεις.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.