Kρατώντας κεριά στα χέρια και υπό τους πένθιμους ήχους της Φιλαρμονικής, οι πιστοί στα Ν.Μουδανιά ακολούθησαν το βράδυ της Μ. Παρασκευής την περιφορά του Επιταφίου στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.
φώτο: ΓΙάννης Σαρακατσάνος








φώτο: ΓΙάννης Σαρακατσάνος








Category
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
🏛️ Έκθεση εικαστικών έργων της Άννης Καλτσίδου με τίτλο «α...» διοργανώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Χαλκιδικής και Αγίου Όρους στον Βυζαντινό Πύργο της Γαλάτιστας, στο πλαίσιο του διαλόγου της σύγχρονης καλλιτεχνικής δημιουργίας με τα μνημεία. H έκθεση θα διαρκέσει έως τις 31 Αυγούστου 2026. Την επιμέλεια έχουν οι αρχαιολόγοι Όλγα Ιασονίδου και Βαγγέλης Μαλαδάκης.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά
Email: info@halkidikinews.gr
To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.