Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

"Έγκλημα στο αρχείο" - Παρουσίαση βιβλίου

Το βιβλίο «Έγκλημα στο αρχείο » της Ελένης Μπεντίλλας, παρουσιάζουν ο Δήμος Πολυγύρου, το Μορφωτικό Πολιτιστικό, Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «Αρι-στοτέλης» και οι εκδόσεις Ωκεανίδα.

Η βιβλιοπαρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Απριλίου 2018, στις 19:30, στη Δημοτι-κή Βιβλιοθήκη Πολυγύρου.

Για τo βιβλίο θα μιλήσουν ο Γιάννης Βρεττός, εκπαιδευτικός - ποιητής και ο Νίκος Πιτσιόρλας, βιβλιοθηκονόμος στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου.

 

Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και η συγγραφέας θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.

 

«Έγκλημα στο αρχείο »

Μια οικογένεια ευτυχισμένη, το όνειρο του καθενός μας. Το πάθος μπαίνει από μια χαραμάδα του παρελθόντος και τη διαλύει. Είναι όμορφος, ευγενικός, ερωτικός ο επισκέπτης και ξυπνάει απωθημένα και χαρίζει ηδονή και υποσχέσεις. Ώσπου η προδοσία ενεργοποιεί τη συνείδηση των "αθώων'' και ο ''ένοχος'' τιμωρείται. Μετά το έγκλημα όμως; Τα μέλη της πληγωμένης οικογένειας πώς θα μπορέσουν να επανακτήσουν την ευτυχία που δικαιούνται;

 

Λίγα λόγια από τη συγγραφέα

Η Ελένη Μπεντίλλα γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου και ζει με την οικογένεια της. Σπούδασε οικονομικά, εργάστηκε ως τραπεζικός υπάλληλος και ασχολήθηκε με την καλλιτεχνική φωτογραφία. Έχει εκθέσει έργα της ατομικά και συλλογικά, και τελευταία, ως μέλος των "Γιατρών του Κόσμου", διοργανώνει εκθέσεις για την ενίσχυση των σκοπών της ανθρωπιστικής αυτής οργάνωσης. Έχει εκδώσει τα βιβλία "Συνάντησα πρόσωπα της πόλης μου", με τον "Οργανισμό Πολιτιστικής Πρωτεύουσας", 1997, "Το βάζο με τις εικόνες", εκδόσεις "Μπίμπης", 1999, "Τα κορίτσια μεγάλωσαν πια!", εκδόσεις "Ελληνικά Γράμματα", 2001. Από την "Εμπειρία Εκδοτική" κυκλοφορούν τα μυθιστορήματά της "Ένας χρόνος με τη Μόνα Λίζα" (2008) και "Θα σε περιμένω" (2009). Επίσης, έχει γράψει τα θεατρικά κείμενα "Ένας γιατρός για τη Στέλλα" και "Γάμος στα χρόνια της κρίσης".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα