Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Ξεκίνησε το Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας του Δήμου Ν. Προποντίδας

Άνοιξε τις πύλες του το Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας 2018 του Δήμου Ν.Προποντίδας προσφέροντας σε όσους παραβρέθηκαν στο Αμφιθέατρο των Ν. Μουδανιών μοναδικές στιγμές  χαράς, αισιοδοξίας και συγκίνησης.

 

Στο Φεστιβάλ θα παρουσιάζονται κάθε βράδυ στις 8 στο ευρύ κοινό, οι ετήσιες πολιτιστικές δραστηριότητες των μαθητών των σχολείων της Α/θμιας Εκπαίδευσης καθώς και των 6 Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών που λειτουργούν του Δήμου Ν. Προποντίδας προκειμένου να προαχθεί η αξία της πολιτιστικής δημιουργίας και η σύνδεση της μαθητικής ζωής με την ευρύτερη τοπική κοινωνία.

 

Στο χθεσινοβραδινό πρόγραμμα συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες από  το Ειδικό Δημοτικό και Ειδικό Νηπιαγωγείο Ν. Προποντίδας, το ΚΔΑΠ ΜΕΑ Πορταριάς και το Δημοτικό Σχολείο Λακκώματος. Δυστυχώς λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών δεν κατέστη δυνατόν να παρακολουθήσουμε την παράσταση του Δημοτικού Σχολείου Ν.Φλογητών. 

Στο Φεστιβάλ βραβεύτηκαν από το Δήμαρχο Ν. Προποντίδας κ. Εμμανουήλ Καρρά, οι μαθητές των παραπάνω σχολείων που διακρίθηκαν σε διαφόρους διαγωνισμούς και δραστηριότητες.

Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά, τους γονείς τους, τους δάσκαλους και τους Διευθυντές των σχολείων για τη συμμετοχή τους.

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα