Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Ελαίας Δρώμενα στο Μεταγγίτσι από 22-24 Ιουνίου

Φεστιβαλικές εκδηλώσεις με τον τίτλο «Ελαίας Δρώμενα»  διοργανώνει  ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεταγγιτσίου «Νέα Άσσα» υπό την αιγίδα της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σιθωνίας, για πέμπτη συνεχή χρονιά, στις 22, 23 και 24 Ιουνίου 2018 στον αύλειο χώρο του Δημοτικού σχολείου.


Κατά τη διάρκεια του 3ημέρου θα πραγματοποιηθούν μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, γευστικές δοκιμές, διαγωνισμοί μαγειρικής καθώς και ιδιαίτερες γαστρονομικές γεύσεις από ντόπιους κατοίκους αναδεικνύοντας έτσι και τη γευστική ταυτότητα του τόπου.

Παράλληλα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους αγροτικοί συνεταιρισμοί αλλά και τοπικοί παραγωγοί θα εκθέτουν τα προϊόντα τους.
Σκοπός και στόχος των εκδηλώσεων είναι οι επισκέπτες να γνωρίσουν, να δουν, να ακούσουν και να γευθούν ό,τι ο τόπος μας προσφέρει, με ιδιαίτερο σημείο αναφοράς την ελιά και το λάδι, τα οποία αποτελούν σήμα κατατεθέν της περιοχής αλλά και κινητήρια δύναμη οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης του ευρύτερου Δήμου.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα