Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2026

Π Πολιτισμός

Η Χαλκιδική τιμά την Αγία Παρασκευή -ΦΩΤΟ-

Τη μνήμη της Αγίας ενδόξου Οσιοπαρθενομάρτυρος Παρασκευής τίμησαν σήμερα οι Χαλκιδικιώτες σε πολλά εξωκλήσια σε κάθε χωριό.

Παραμονή της μεγάλης γιορτής, τελέστηκε ο πανηγυρικός εσπερινός, περιφορά της εικόνας της Αγίας και σήμερα Θ.Λειτουργία στην Αγία Παρασκευή της Κασσάνδρας, στον Άγιο Νικόλαο, στη Ν.Τρίγλια, στα Δουμπιά, στην Αρναία και αλλού.

Ν.ΤΡΙΓΛΙΑ

 

ΑΡΝΑΙΑ

 

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

ΔΟΥΜΠΙΑ

 

 

φωτο: Στ.Ρήγας, Αλ.Κοκκαλάς, Μ.Παπαοικονόμου, Γ.Κάργας

Τον Νίκο Καββαδία, 50 χρόνια μετά τον θάνατό του, τιμούν το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής και ο Δήμος Πολυγύρου με τη μουσικοποιητική παράσταση «Τραγουδάμε Καββαδία – 50 χρόνια μετά…».  Η παράσταση θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, στις 20:00, στο Ανοιχτό Θέατρο Πολυγύρου, στο πλαίσιο του 18ου Φεστιβάλ Πολυγύρου.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, χωρίς κρατήσεις.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.