Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Δήμος Σιθωνίας: Γιορτή φιλοζωίας στο Ν.Μαρμαρά

O Δήμος Σιθωνίας σε συνεργασία με το Doggo, την πιο fun πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης για σκύλους, διοργανώνει το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου, μια εκδήλωση για τα αδέσποτα του Δήμου και φυσικά για όλα τα κατοικίδια, κατά μήκος της προβλήτας του Ν. Μαρμαρά.

 

Πρόκειται για ένα καινοτόμο party για σκύλους γεμάτο petfriendly δράσεις, κουνιστές ουρίτσες, αμέτρητους επισκέπτες, καταξιωμένες επιχειρήσεις από τον κλάδο των ζώων συντροφιάς, με την παρουσία φιλοζωικών οργανώσεων, μπουφέ για σκύλους, φωτογραφική έκθεση με πρωταγωνιστές τα αδέσποτα του Δήμου, Dog Park, δραστηριότητες agility, οργανωμένο παιδότοπο, για δημιουργική απασχόληση, φιλοζωικά παιχνίδια, storytelling, περίπτερα αλλά και liveμε το συγκρότημα jazz μουσικής «TootSweet», για μια ημέρα αφιερωμένη στη φιλοζωία και στην ενημέρωση δημοτών και επισκεπτών!

 

Οι δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στο 1ο “Dogs on the dock”:

 

- Δωρεάν βαρκάδα για ιδιοκτήτες & τους σκύλους τους, από το χώρο της εκδήλωσης! Μην χάσετε τις πρώτες petfriendlycruises υπό την επίβλεψη της ομάδας του Doggo!

-    Γιορτή υιοθεσίας από τα φιλοζωικά σωματεία που θα συμμετέχουν.

-    Παιχνίδια agility – θετική εκπαίδευση, από εξειδικευμένους εκπαιδευτές σκύλων, στο πλαίσιο ενός dogpark αποκλειστικά φτιαγμένου για σκυλοπαιχνίδι!

-    Stand επιχειρήσεων του κλάδου (που ανήκουν στα όρια του Δήμου) και Stand ομάδων και φιλοζωικών οργανώσεων

-    Έκθεση φωτογραφίας από με τα ζώα προς υιοθεσία, για να επιλέξετε εύκολα το νέο τετράποδο μέλος της οικογενείας σας.

-    Θεματικά εργαστήρια για ενήλικες

-    Παιδότοπος με εκπαιδευτικά εργαστήρια από καταρτισμένους παιδαγωγούς.

-    Ομιλίες από ειδικους κτηνιάτρους, άτομα από το χώρο της φιλοζωίας και από ειδικούς συνεργάτες του Δήμου.

-    Μουσική συναυλία με το συγκρότημα «TootSweet» με jazz ρυθμούς!

-    Street Food & Drinks σε μια ειδικά διαμορφωμένη foodερία, για όλη την οικογένεια!

 

Πάρτε τον τετράποδο σας φίλο, την οικογένεια σας και την καλύτερη σας διάθεση και ελάτε στο 1ο «Dogs on the dock», στο Μαρμαρά.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα