Κυριακή, 06 Σεπτεμβρίου 2026

Π Πολιτισμός

Mε επιτυχία η 4η εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου Φίλων Γεωργίου Κυπαρίσση

Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η 5η εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου Φίλων Γεωργίου Κυπαρίσση στο Πνευματικό Κέντρο Νέων Πλαγίων.

Ο Σύλλογος ιδρύθηκε στις 17 Μαΐου 2015  στα Νέα Πλάγια  εις μνήμη του αδικοχαμένου Γιώργου Κυπαρίσση. Σκοπός του Συλλόγου είναι η καλλιέργεια σχέσεων επικοινωνίας, δεσμών φιλίας, η καλλιέργεια και ανάπτυξη πνεύματος αλληλοβοήθειας, συνεργασίας και συλλογικής ευθύνης και αλληλεγγύης μεταξύ των μελών του.

 

Μεταξύ τωβν δράσεων του δυναμικού αυτού Συλλόγου είναι και η δημιουργία τράπεζας αίματος για τα μέλη του σωματείου. 

halkidikinews.gr

Τον Νίκο Καββαδία, 50 χρόνια μετά τον θάνατό του, τιμούν το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής και ο Δήμος Πολυγύρου με τη μουσικοποιητική παράσταση «Τραγουδάμε Καββαδία – 50 χρόνια μετά…».  Η παράσταση θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, στις 20:00, στο Ανοιχτό Θέατρο Πολυγύρου, στο πλαίσιο του 18ου Φεστιβάλ Πολυγύρου.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, χωρίς κρατήσεις.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.