Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

¨Δείπνο Αγάπης¨ του Ιδρύματος Αγάπης της Μητρόπολης Ιερισσού -ΦΩΤΟ-

Το 19ο ¨Δείπνο Αγάπης¨ του Ιδρύματος Αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή. Πρόκειται για ένα Ίδρυμα στο οποίο βρίσκουν καταφύγιο για τα τελευταία χρόνια της ζωής τους εκατοντάδες γέροντες.

Μέσα στη γεμάτη από κόσμο αίθουσα και μετά την κοπή της βασιλόπιτας από τον Πρωτοσύγκελο της Μητρόπολης, Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομο Μαϊδώνη και τον απολογισμό από το Διοικητικό Συμβούλιο, παρουσίασαν το πρόγραμμά τους τα μέλη του χορευτικού του Συλλόγου Γυναικών Στανού. Στη συνέχεια ακολούθησε χορός των παρευρισκομένων υπό τους ήχους του μουσικού συγκροτήματος της Γαλάτιστας και της φωνής της Φωτεινής Πανδριά.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Θεόκλητος δεν κατάφερε να παραστεί στην εκδήλωση λόγω της απουσίας του στην Κωνσταντινούπολη, στο Πατριαρχείο.

Το παρόν έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Αριστοτέλη Χαράλαμπος Λαζαρίδης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Χαλκιδικής Κατερίνα Ζωγράφου, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αρναίας Γιώργος Διαμαντούδης, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου του Δήμου Αριστοτέλη Γιάννης Δουλάκης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκιδικής Τσολάκης Εμμανουήλ, ο Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αρναίας Δημήτριος Αλεξανδρής, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι και αρκετοί Ιερείς από ενορίες της Μητρόπολης Ιερισσού.

του Στέλιου Ρήγα
halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα