Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Πολυγύρου

Εκδηλώσεις για το «άναμμα» των Χριστουγεννιάτικων δέντρων από τον Δήμαρχο Πολυγύρου, Αστέριο Ζωγράφο, θα πραγματοποιηθούν στον Πολύγυρο, τη Γαλάτιστα, την Ορμύλια και την Παλαιόχωρα, στις 5, 12, 13 και 14 Δεκεμβρίου 2019 αντίστοιχα, σηματοδοτώντας την έναρξη της εορταστικής περιόδου.

 

Την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019 στις 17:30 στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην πλατεία του Δημαρχείου Πολυγύρου θα συμμετέχουν σύλλογοι της πόλης, εκατοντάδες παιδιά από τα σχολεία της πρωτεύουσας, η Φιλαρμονική του Δημοτικού Ωδείου με γιορτινές μελωδίες και η Παιδική Χορωδία, που θα ψάλει τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

 

Το «άναμμα» του δέντρου θα πλαισιωθεί από συναρπαστικές δράσεις για μικρούς και μεγάλους, χριστουγεννιάτικη μουσική και τραγούδια, κεράσματα και τον Άγιο Βασίλη κατά τη διάρκεια μια βραδιάς, που θα κάνουν την εμφάνισή τους... οι πρώτες νιφάδες χιονιού.

 

Τα παιδιά θα γευτούν ζεστό ποπ κόρν και μαλλί της γριάς, θα δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους στη ζαχαροπλαστική φτιάχνοντας μπισκότα και γλυκίσματα στο Εργαστήρι Σοκολάτας, θα δημιουργήσουν και θα διασκεδάσουν στην γωνιά κατασκευών και face painting.

 

Οι μεγαλύτεροι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ζεστό ρακόμελο και κρασί.

 

Ανάλογες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και στη Γαλάτιστα, την Ορμύλια και την Παλαιόχωρα.

 

Όλες οι εκδηλώσεις οργανώνονται από τον Δήμο Πολυγύρου και το Μορφωτικό – Πολιτιστικό – Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο «Αριστοτέλης» και με τη συνεργασία των Κοινοτήτων, των τοπικών φορέων και συλλόγων.

 

Παράλληλα από τις 5-12-2019 έως και τις 31-12-2019, θα λειτουργήσει ΔΩΡΕΑΝ, για όλα τα παιδιά στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Πολυγύρου συγκρότημα με παιδικά παιχνίδια.

Σημειώνεται ότι τα παιδιά πρέπει να συνοδεύονται από τους γονείς τους.

Ώρες λειτουργίας: 11.00 - 14.00 και 17.00 - 20.00.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα