Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Ν. Μουδανιά : Άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου -VIDEO/ΦΩΤΟ-

Με παιδικά χαμόγελα γέμισε η Κεντρική πλατεία των Ν. Μουδανιών στο άναμμα του χριστουγενιάτικου δέντρου! Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δήμου Ν. Προποντίδας, του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού και της Κοινότητας των Ν. Μουδανιών.

 

Ήταν μια Χριστουγεννιάτικη γιορτή που τα είχε όλα: Λάμψη, Κέφι, τραγούδια, Χορό, Ξυλοπόδορους, Τάρανδους κι έναν τεράστιο χιονάνθρωπο!! Μικροί και μεγάλοι έκαναν “face-painting”, γεύτηκαν τις λιχουδιές που ετοίμασαν οι Σπουδαστές της Millenium Education Center και ο Άγιος Βασίλης πρωτοτύπησε φθάνοντας με την άμαξα που έσερνε το άλογο Lord του Ιππικού Ομίλου “ Indian Horse”.

Εμφανίστηκαν επί σκηνής:

Η Δημοτική Βυζαντινή Χορωδία Νέων Μουδανιών ( Η ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΟΝ)

Η Φιλαρμονική Νέων Μουδανιών

Το Τμήμα μουσικής προπαιδείας Δημοτικού Ωδείου

Το ΚΔΑΠ ΜΕΑ Πορταριάς

Το 1ο ΚΔΑΠ Νέων Μουδανιών Κοινωφελούς Επιχείρησης

Η Παιδική Δημοτική Χορωδία Νέων Μουδανιών

Η Δημοτική Χορωδία Νέων Μουδανιών

 

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας κ. Μ. Καρράς ευχαρίστησε για τη θερμή ανταπόκριση, που δίνει δύναμη- ανέφερε χαρακτηριστικά- στη δημοτική αρχή να προσπαθεί περισσότερο για ακόμη καλύτερες εκδηλώσεις . Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Βουλευτής Χαλκιδικής κ. Μάλαμα Κυριακή, ο Πρόεδρος της ΑΝΕΤΧΑ κ. Πασαλής Γιώργος, πολλοί Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι.

Τα παιδιά ενθουσίασαν με τις τραγουδιστικές επιδόσεις τους αλλά και τις χορευτικές τους ικανότητες σε μία ωραία συνεργασία των δομών ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ.

Ακολούθησε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Έλατου, που ήταν εντυπωσιακό και λαμπερό! Η χαρά στα πρόσωπα όλων ήταν η καλύτερη ανταμοιβή των διοργανωτών! Ακολουθούν Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις σε όλον τον Δήμο.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα