Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021

Π Πολιτισμός

Κοπή πίτας της Πολιτιστικής Εταιρείας Αρναίας

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Ιανουαρίου η κοπή της Βασιλόπιτας της Πολιτιστικής και Επιμορφωτικής Εταιρείας Αρναίας, στα γραφεία της που στεγάζονται κάτω από το Ειρηνοδικείο.

Την πίτα ευλόγησε ο πατέρας Γεώργιος Τρικκαλιώτης, που μαζί και τον Πρόεδρο Αγαπητό Κιάτο, την έκοψαν και μοιράστηκε στους παρευρισκομένους. Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Θεόκλητο εκπροσώπησε ο Αρχιμανδρίτης Παΐσιος Σουλτανικάς.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος, ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Θαλασσινός, ο πρόεδρος του Αριστοτελείου Πνευματικού Κέντρου Στέλιος Τζιτζιρίκας, η Περιφερειακή Σύμβουλος Κατερίνα Ζωγράφου, ο Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αρναίας Δημήτρης Αλεξανδρής, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι Συλλόγων της Αρναίας, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο και μέλη της Πολιτιστικής Εταιρείας. 

Τυχερός της βραδιάς που βρήκε το ¨φλουρί¨ ήταν ο Χρήστος Μαγειρίκας.

Ακολούθησε κέρασμα των καλεσμένων, που επιμελήθηκε από τα μέλη του Δ.Σ. της Πολιτιστικής Εταιρείας.

του Στ. Ρήγα

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα