Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Π Πολιτισμός

Κοπή πίτας Συνδέσμου Φίλων Λαογραφίας και Παράδοσης Αφύτου

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος των Φίλων Λαογραφίας και Παράδοσης Αφύτου.

Την πίτα ευλόγησε ο εφημέριος  της Αφύτου π. Κωνσταντίνος Παρθενιώτης, ενώ παραβρέθηκαν η δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά, ο πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Αθανάσιος Αλβανός, οι Αντιδήμαρχοι, Παύλος Πατζίκης και Φωτεινή Μίζογλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Αστέριος Κατσάνης και Μαρία Παπαδημητρίου και ο πρόεδρος της Κοινότητας, Λεωνίδας Παπαβασιλείου. "Ευχόμαστε σε όλους μια καλή και δημιουργική χρονιά γεμάτη υγεία και κυρίως ομόνοια για το καλό του τόπου μας"ευχήθηκα τα μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου. 

«Είχα τη χαρά να παραβρεθώ και να συνομιλήσω με ανθρώπους που αγαπούν τον τόπο μας και αφιερώνουν τον πολύτιμο προσωπικό τους χρόνο για το κοινό καλό, όλες οι μορφές του εθελοντισμού χαίρουν βαθιάς εκτίμησης από εμένα προσωπικά αλλά και σύσσωμη τη Δημοτική αρχή.Θα είμαι δίπλα σας εσείς απλά συνεχίστε το όμορφο έργο σας» τόνισε η Δήμαρχος Κασσάνδρας .


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα