Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2026

Π Πολιτισμός

Επαναλειτουργεί το Κέντρο Πολιτισμού Ιερισσού

Το Αριστοτέλειο Πνευματικό Κέντρο και η ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α Δ.ΑΕ σε μια κοινή προσπάθεια, κάνουν την επανεκκίνησή τους, στο Κέντρο Πολιτισμού της Ιερισσού.

Ο εκθεσιακός  χώρος του Κέντρου Πολιτισμού όπου φιλοξενεί την περίφημη έκθεση ζωγραφικής του Ευθυμίου Βαρλάμη με θέμα το "Άγιον Όρος" και η αίθουσα 3D  με την παγκόσμια αποκλειστικότητα της τρισδιάστατης ταινίας  «Φως Μοναχοίς Άγγελοι», ξεκινούν την πλήρη λειτουργία τους με διευρυμένο ωράριο και απογεύματα, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.   

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στα παρακάτω τηλέφωνα:
2377021121- ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
2377021130 - ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Πρόγραμμα λειτουργίας του Κέντρου Πολιτισμού

 


🏛️ Έκθεση εικαστικών έργων της Άννης Καλτσίδου με τίτλο «α...» διοργανώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Χαλκιδικής και Αγίου Όρους στον Βυζαντινό Πύργο της Γαλάτιστας, στο πλαίσιο του διαλόγου της σύγχρονης καλλιτεχνικής δημιουργίας με τα μνημεία. H έκθεση θα διαρκέσει έως τις 31 Αυγούστου 2026. Την επιμέλεια έχουν οι αρχαιολόγοι Όλγα Ιασονίδου και Βαγγέλης Μαλαδάκης.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.