Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021

Έργα 115.000 ευρώ στο Δήμο Αριστοτέλη

Σημαντικά έργα και παρεμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 115.000,00 ευρώ ξεκινούν στο Δήμο Αριστοτέλη, τις συμβάσεις των οποίων υπέγραψε σήμερα ο Δήμαρχος Αριστοτέλη,  Γ. Ζουμπάς, με τους αναδόχους των έργων, παρουσία του Αντιδημάρχου,  Α. Τσακνή.

Συγκεκριμένα τα έργα και οι παρεμβάσεις αφορούν:

Πιλοτική Δράση «Εμαυτίων» Διαμόρφωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του αύλειου χώρου του Γυμνασίου της Δ.Κ. Ιερισσού του Δήμου Αριστοτέλη, Υποέργο: «Κατασκευή Γηπέδων Μπάσκετ- Βόλεϊ στο Γυμνάσιο Δ.Κ.Ιερισσού.», με προϋπολογισμό μελέτης 50.863,79 ευρώ και χρόνο περαίωσης τους πέντε (5) μήνες. Η χρηματοδότηση του έργου είναι από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Παιδείας.

  

«Αποκατάσταση Υδρευτικής Γεώτρησης Νεοχωρίου στη θέση Ραφτάδικο», με προϋπολογισμό μελέτης 65.000 ευρώ και χρόνο περαίωσης τους δύο (2) μήνες. Η χρηματοδότηση είναι από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, του Υπουργείου Υποδομών.

Ο Δήμαρχος Αριστοτέλη σε δήλωση του ανάφερε:

«Με σημαντικές στοχευμένες παρεμβάσεις ανταποκρινόμαστε στα καθημερινά αιτήματα των δημοτών μας. Έργα και παρεμβάσεις που θα συνεχιστούν σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες με έργα που έχουν ήδη δημοπρατηθεί ή βρίσκονται σε διαδικασία δημοπράτησης με εξασφαλισμένες τις πιστώσεις. Αξιοποιούμε κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο και παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, συνεχίζουμε την υλοποίηση του προγράμματος μας». 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα