Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024

ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Τ.Ε.: Συνεργασία με τη NISSAN

Ένα νέο «σήμα» εκπροσωπεί για το νομό Χαλκιδικής η ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Τ.Ε. Πρόκειται για την κορυφαία ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία NISSAN. Εδώ και μερικές ημέρες βρίσκονται στις εγκαταστάσεις της ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Τ.Ε. τα κορυφαία μοντέλα της μάρκας.

 

Το πρώτο σε πωλήσεις στην κατηγορία του Qashqai, το δημοφιλές στην κατηγορία των μικρών Micra και το θηριώδες αγροτικό-επαγγελματικό Navara, καθώς και τα λοιπά μοντέλα, είναι έτοιμα να υποδεχτούν το καταναλωτικό κοινό και να καλύψουν τις ανάγκες ακόμη και του πιο απαιτητικού αγοραστή. Η NISSAN διαθέτει πλούσια γκάμα μοντέλων με κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου καθώς και ηλεκτρικούς, στο πλαίσιο των δεδομένων της σύγχρονης αγοράς αυτοκινήτου και των συνεχώς αυξανόμενων απαιτήσεων για οικονομία, άνεση και προστασία του περιβάλλοντος.

 

Η ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Τ.Ε. μετά από 45 χρόνια δραστηριότητας στο χώρο της αυτοκίνησης μπορεί να καλύψει κάθε είδους ανάγκη του καταναλωτή. Αυτοκίνητα καινούρια και μεταχειρισμένα, μακροχρόνιας μίσθωσης και ημερήσιων ενοικιάσεων, ανταλλαγές, προγράμματα χρηματοδοτήσεων, ασφάλειες, μετατροπές και μετασκευές είναι κάποιες από τις παρεχόμενες υπηρεσίες της εταιρείας. Υπερσύγχρονα πολυσυνεργεία, φανοβαφεία, πλυντήρια, λιπαντήρια και το πρατήριο υγρών καυσίμων συμπληρώνουν τη γκάμα των υπηρεσιών της ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Τ.Ε. Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται ακόμη και χωρίς προκαταβολή, με πολλές άτοκες δόσεις.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα