Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2026

Καθισμένη σε καροτσάκι επέστρεψε στο Πάμε Πακέτο η Βίκυ Χατζηβασιλείου -VIDEO-

Καθισμένη σε αναπηρικό καροτσάκι επέστρεψε στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις η Βίκυ Χατζηβασιλείου, μετά το ατύχημα που είχε.

 

Η παρουσιάστρια του Πάμε Πακέτο τραυματίστηκε πριν από περίπου μία εβδομάδα, σε αγώνες beach volley στην Χαλκιδική, με αποτέλεσμα να φορά ειδική μπότα στο πόδι.

 

Το πρωί της Τετάρτης, η Βίκυ δημοσίευσε στα stories του Instagram βίντεο από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, όπου ένας υπάλληλος την μεταφέρει με το καρότσι. «Επιχείρηση… απόβασης στη δουλειά. Καλημέραααααααα», έγραψε, χωρίς να χάνει το χαμόγελο και το χιούμορ της, λίγο πριν ξεκινήσει το ταξίδι προς την Αθήνα για τα γυρίσματα της εκπομπής! 

 

 

 


🏛️ Έκθεση εικαστικών έργων της Άννης Καλτσίδου με τίτλο «α...» διοργανώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Χαλκιδικής και Αγίου Όρους στον Βυζαντινό Πύργο της Γαλάτιστας, στο πλαίσιο του διαλόγου της σύγχρονης καλλιτεχνικής δημιουργίας με τα μνημεία. H έκθεση θα διαρκέσει έως τις 31 Αυγούστου 2026. Την επιμέλεια έχουν οι αρχαιολόγοι Όλγα Ιασονίδου και Βαγγέλης Μαλαδάκης.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.