Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2026

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη στην Αρχιεπισκοπή για τις ετοιμασίες του γάμου τους

Λίγες μέρες έχουν απομείνει για τον πολυαναμενόμενο γάμο του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη μετά από 13 χρόνια σχέσης και 4 παιδιά.

 

Το πανέμορφο ζευγάρι πέρασε την πύλη της Αρχιεπισκοπής Αθηνών προκειμένου να συναντήσει και να πάρει την ευχή του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου. 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Ιερώνυμος θα είναι εκείνος που θα τελέσει το μυστήριο του γάμου του Σάκη Ρουβά με την Κάτια Ζυγούλη, στο εκκλησάκι που βρίσκεται μέσα στην έπαυλη του Βαρδή Βαρδινογιάννη και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη στην Εκάλη. 

 

Μετά τη συνάντησή του με τον Αρχιεπίσκοπο ο Σάκης Ρουβάς πόσταρε στο Instagram μια φωτογραφία του γράφοντας: «Μεγάλη μας Τιμή και Χαρά να έχουμε την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδας κ. Ιερώνυμου». 

πηγή: thetoc.gr

💻 Ο Δήμος Πολυγύρου ενημερώνει τους πολίτες ότι το Ταμείο για την τρέχουσα εβδομάδα δε θα λειτουργεί, λόγω μετάβασης στη νέα οικονομική χρήση και της απαραίτητης τακτοποίησης των νέων οικονομικών δεδομένων. Μόνο για το συγκεκριμένο διάστημα οι πληρωμές θα γίνονται ηλεκτρονικά και όχι στο ταμείο.

🎭 Το θεατρικό έργο «Η Πόρνη από πάνω» του Αντώνη Τσιπιανίτη ανεβαίνει στη Νέα Τρίγλια, στο πλαίσιο πολιτιστικής εκδήλωσης που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελαιοχωρίων. Η παράσταση θα παρουσιαστεί σε δύο βραδιές, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου και την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Τρίγλιας.

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα