Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2026

Εθελοντική αιμοδοσία στον Άφυτο – 41 χρόνια Τράπεζα Αίματος

Ο Σύνδεσμος Φίλων Λαογραφίας και Παράδοσης Αφύτου διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2025, από τις 09:30 το πρωί έως τη 1:00 το μεσημέρι, στη Βιβλιοθήκη του Συλλόγου, στο Κτίριο Αλετρά.

Η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των 41 χρόνων λειτουργίας της Τράπεζας Αίματος Αφύτου, η οποία αποτελεί πολύτιμο θεσμό αλληλεγγύης και προσφοράς προς την τοπική κοινωνία.

Η αιμοδοσία, όπως τονίζουν οι διοργανωτές, «μας αφορά όλους» και καλούν τους πολίτες να συμμετάσχουν, ενισχύοντας την κοινή προσπάθεια για την κάλυψη αναγκών σε αίμα.

🔹 Υπεύθυνη της δράσης είναι η κ. Ελένη Αθανασιάδου (τηλ. 6974 324 497).
🔹 Υπενθυμίζεται ότι για τη συμμετοχή στην αιμοδοσία είναι απαραίτητο το ΑΜΚΑ.


🏛️ Έκθεση εικαστικών έργων της Άννης Καλτσίδου με τίτλο «α...» διοργανώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Χαλκιδικής και Αγίου Όρους στον Βυζαντινό Πύργο της Γαλάτιστας, στο πλαίσιο του διαλόγου της σύγχρονης καλλιτεχνικής δημιουργίας με τα μνημεία. H έκθεση θα διαρκέσει έως τις 31 Αυγούστου 2026. Την επιμέλεια έχουν οι αρχαιολόγοι Όλγα Ιασονίδου και Βαγγέλης Μαλαδάκης.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.