Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η Πηνελόπη Πλάκα και ο Νικόλας Τακάς γιορτάζουν στη Σιθωνία την πρώτη τους επέτειο

Η Πηνελόπη Πλάκα και ο επιχειρηματίας Νικόλας Τακάς κλείνουν ένα χρόνο σχέσης. Το ζευγάρι θα γιορτάσει την πρώτη του επέτειο στη Χαλκιδική, στο μέρος δηλαδή που γνωρίστηκαν και ερωτεύθηκαν.

Άτομα από το κοντινό τους περιβάλλον δηλώνουν στην Real News: ‘‘Διανύουν μια από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής τους. Αποφάσισαν να γιορτάσουν την πρώτη επέτειο της σχέσης τους στο μέρος που ερωτεύθηκαν, στο μέρος που συνειδητοποίησαν ότι ο ένας βρήκε στον άλλον το άλλο του μισό’’.

Η όμορφη ηθοποιός και ο γοητευτικός σύντροφός της, σύμφωνα με την εφημερίδα, βρίσκονται στη Σιθωνία και απολαμβάνουν τις απόμερες παραλίες της Χαλκιδικής με το σκάφος. Οι δυο τους προσπαθούν να περνούν πολύτιμο χρόνο μαζί, μιας και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του χειμώνα δεν τους άφησαν να απολαύσουν στο έπακρο τον έρωτά τους.

Είναι γνωστό εξάλλου, ότι η Πηνελόπη πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη σειρά ‘’Οι συμμαθητές’’, ενώ ο επιχειρηματίας είναι αντιπρόεδρος σε μια από τις μεγαλύτερες θερμοκοιτίδες επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη που επενδύει σε τεχνολογίες αιχμής. Ο ίδιος μάλιστα, προσπαθούσε να ταξιδεύει στην Αθηνά πολύ συχνά για να βλέπει την ηθοποιό.

Τέλος, φίλος του ζευγαριού δήλωσε: ‘’Απολαμβάνουν τις διακοπές τους σαν μικρά παιδιά. Ζουν την απόλυτη ευτυχία. Είναι πολλοί ερωτευμένοι’’.
Πηγή: TLIFE


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα