Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έρχεται στη Θεσσαλονίκη το Burger Festival

Το όνειρο και όραμα που είχαν εδώ και 2 χρόνια και περίμεναν με ανυπομονησία οι burger λάτρεις του Βορρά, σε λίγους μήνες θα γίνει πραγματικότητα. Το Burger Fest ταξιδεύει βόρεια για μια ανοιξιάτικη στάση στην Θεσσαλονίκη σ’ ένα ζουμερό και γευστικό τριήμερο από τις 18 μέχρι τις 20 Μαΐου.

 

Στη μεγάλη γιορτή του burger, μαζί με τη μοναδική θαλασσινή αύρα της Θεσσαλονίκης, ετοιμαστείτε να απολαύσετε ανεπανάληπτες γεύσεις που θα προκαλέσουν εκρήξεις απόλαυσης στον ουρανίσκο. Εξάλλου για το μοναδικό γαστρονομικό φεστιβάλ στην Ελλάδα αποκλειστικά αφιερωμένο στο burger, μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια και burger houses της Θεσσαλονίκης, θα σερβίρουν για τρεις ημέρες τις δικές τους ανεπανάληπτες γευστικές προτάσεις!

 

Επιπλέον, οι παράλληλες δράσεις θα ενθουσιάσουν και τους πιο απαιτητικούς, ενώ το μουσικό πρόγραμμα θα ξεσηκώσει το κοινό στο κλείσιμο κάθε ημέρας.

Ώρες λειτουργίας: Παρασκευή 17:00 - 00:00, Σαββάτο 13:00 - 00:00, Κυριακή 13:00 - 23:30

Γενική Είσοδος: 5€ με μπύρα.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα