Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η συγκινητική χριστουγεννιάτικη διαφήμιση του BBC!

Παλιά είχα διαβάσει κάπου πως το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείς να χαρίσεις σε κάποιον που αγαπάς είναι ο χρόνος σου. Όχι δώρα, όχι λόγια, όχι υποσχέσεις. Απλά ο πολύτιμος χρόνος σου που δεν γίνεται να επιστραφεί, είναι ανεκτίμητος και δεν έχει κάρτα αλλαγής.

Σε αυτή ακριβώς την λογική το χριστουγεννιάτικο φιλμάκι που γύρισε το BBC για τη φετινή γιορτινή περίοδο έρχεται για να υπενθυμίσει σε όλους πως τα φετινά Χριστούγεννα το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να βάλουμε στο πορτοφόλι χρήματα και πιστωτικές κάρτες και να δωρίσουμε απλόχερα σε όσους αγαπάμε την προσοχή και τον προσωπικό μας χρόνο.

Για να στείλει αυτό το μήνυμα το μεγάλο βρετανικό κανάλι χρησιμοποιεί την ιστορία εκείνου του ατόμου που ίσως όλοι μας έχουμε περισσότερο ανάγκη σε αυτή τη ζωή, τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που θα γίνουμε και οι ίδιοι γονείς. Τη μητέρα. Μία μαμά λοιπόν, χαμένη μέσα στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας δεν έχει χρόνο για να περάσει το βράδυ με τον γιο της. Εκείνος της υπενθυμίζει την υπόσχεση που του είχε δώσει με ένα μήνυμα στο κινητό της αλλά εκείνη του απαντά πως δεν ξέρει αν θα προλαβει τελικά.

Και έπειτα κάτι μαγικό συμβαίνει. Ενώ βρίσκεται στο γραφείο ο χρόνος ξαφνικά παγώνει και η γυναίκα συνειδητοποιεί με μαγικό τρόπο πως υπάρχει κάτι πολύ πιο σημαντικό που πρέπει να κάνει.

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το φιλμ έχει γίνει viral, κάνοντας τις απανταχού μαμάδες αυτού του κόσμου να συγκινηθούν, να βάλουν τα κλάματα και να αγκαλιάσουν λίγο πιο σφιχτά τα παιδιά τους.

womantoc.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα