Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κωστής Χατζηδάκης και Δημήτρης Ιτούδης για διακοπές στη Χαλκιδική

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας,  Κωστής Χατζηδάκης επέλεξε τη Χαλκιδική για ολιγοήμερες διακοπές. 

Τις μέρες αυτές βρίσκεται στη Χαλκιδική με την οικογένειά του και ο προπονητής καλαθοσφαίρισης στην ομάδα της ΤΣΣΚΑ Μόσχα, Δημήτρης Ιτούδης.

Οι δυο τους συναντήθηκαν στην Κασσάνδρα και εκτός από την παρέα που έκαναν έβγαλαν και τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες! 

"Στη Χαλκιδική βρεθήκαμε με τον Δημήτρη Ιτούδη και τη σύζυγό του Μαρία. Ο Δημήτρης είναι ένας Έλληνας που μας κάνει υπερήφανους στο εξωτερικό, ως προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας" σχολίασε στα κοινωνικά δίκτυα ο υπουργός. 

Ο Δημήτρης Ιτούδης  το Μάρτιο του 2019 έγινε ο ρέκορντμαν νικών (124) στην ιστορία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στην Ευρωλίγκα, ως προπονητής.  Στις 19 Μαΐου 2019 κατέκτησε την δεύτερη Ευρωλίγκα, ως πρώτος προπονητής με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και έγινε ο μοναδικός Έλληνας προπονητής με δυο κατακτήσεις. Για την επιτυχία αυτή αναδείχτηκε προπονητής της χρονιάς στη διοργάνωση. Επίσης κατέκτησε και την VTB Λίγκα. Τον Ιούνιο ανανέωσε με την ΤΣΣΚΑ, μέχρι το 2021!


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα