Σάββατο, 04 Απριλίου 2026

Κύκνοι τον υγροβιότοπο του Αγίου Μάμα -ΦΩΤΟ-

Εκτός από φλαμίνγκο που επισκέφθηκαν πρόσφατα τον υδροβιότοπο του Αγίου Μαμά για να ξεκουραστούν στο ταξίδι τους σε θερμότερα κλίματα, σήμερα είχαμε αφίξεις και από μια παρέα κύκνων.

Κουρασμένοι από το ταξίδι τους έκαναν μια στάση στα ήσυχα και ζεστά νερά του υγροβιότοπου.

Σε μια φωτογραφία από τις φωτογραφίες του Γιάννη Σαρακατσάνου φαίνεται και ο χιονισμένος Άθωνας στο Αγιο Όρος.

🕯️ Με αφορμή το κατανυκτικό πνεύμα της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, ο Σύλλογος Εικαστικών Δημιουργών Νέας Προποντίδας διοργανώνει μια ξεχωριστή έκθεση εικαστικών έργων με αντίστοιχη θεματολογία, στο φουαγιέ του Θεάτρου Νέων Μουδανιών.
Έναρξη: 4 Απριλίου 2026 - Διάρκεια: έως και τον Μάιο.
Ώρες λειτουργίας: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή & Δευτέρα: 18:00 – 21:00 (καθώς και όλες τις ημέρες & ώρες λειτουργίας του θεάτρου).

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα