Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τα Kodiak και Grizzly της ΥΑΜΑΗΑ παρουσίασε η Αρζουμανίδης Α.Ε.Β.Τ.Ε.

Η ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Τ.Ε. παρουσίασε τα οχήματα Kodiak και Grizzly της ΥΑΜΑΗΑ τα οποία έχουν αποκτήσει την διεθνή φήμη των πιο σκληροτράχηλων ATV, με αφορμή τον ετήσιο χορό του κυνηγητικού συλλόγου Νέας Προποντίδας.

 

Τα οχήματα αυτά επιτρέπουν στον οδηγό να απολαμβάνει το περιβάλλον γύρω του, εκτελώντας μάλιστα και μερικές ελαφρές αγροτικές εργασίες(σκάλισμα, όργωμα κλπ).

 

Μερικά στοιχεία για τα οχήματα ATV

Τα οχήματα τύπου ATV είναι σχεδιασμένα για αγρότες, υλοτόμους και εργαζομένους στη βιομηχανία, σε συνθήκες όπου απαιτείται ένα ανθεκτικό όχημα εργασίας για σκληρή δουλειά σε ακραίες συνθήκες, παρέχοντας ταυτόχρονα ανώτερες επιδόσεις υψηλής αξίας. Επίσης ως οχήματα ελεύθερου χρόνου και παντός εδάφους, είναι από τα πιο σκληροτράχηλα, κατηγορίας εκτός δρόμου στον κόσμο. Σε εκτός δρόμου διαδρομές, σε υψώματα ή σε δάση τα κορυφαία στην κατηγορία τους, οχήματα ATV προσφέρουν περισσότερη ελευθερία για εξερευνήσεις.

 

Τα οχήματα έχουν δυνατότητα έκδοσης άδειας κυκλοφορίας βοηθητικού αγροτικού μηχανήματος και ως εκ τούτου μπορούν να επιδοτηθούν από το ΕΣΠΑ, με την ανάλογη επιχορήγηση που προβλέπεται.

 

Όλα τα προαναφερθέντα ανέλυσε ο κ. Κώστας Αρζουμανίδης στην κατάμεστη αίθουσα, ευχαριστώντας για την φιλοξενία τον πρόεδρο του κυνηγητικού συλλόγου κ. Χάρη Σαρόγλου, παρουσία σχεδόν όλων των τοπικών αρχών.

Η ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Τ.Ε. μετά από 45 χρόνια δραστηριότητας στο χώρο της αυτοκίνησης μπορεί να καλύψει κάθε είδους ανάγκη του καταναλωτή. Αυτοκίνητα, ειδικά οχήματα, τρακτέρ, καινούρια και μεταχειρισμένα, μακροχρόνιες μισθώσεις και ημερήσιες ενοικιάσεις, ανταλλαγές, προγράμματα χρηματοδοτήσεων, ασφάλειες, μετατροπές και μετασκευές είναι μερικές από τις παρεχόμενες υπηρεσίες της εταιρείας. Υπερσύγχρονα πολυσυνεργεία, φανοβαφεία, πλυντήρια, λιπαντήρια και το πρατήριο υγρών καυσίμων συμπληρώνουν τη γκάμα των υπηρεσιών της ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Τ.Ε., όλες δε οι υπηρεσίες παρέχονται ακόμη και χωρίς προκαταβολή, με πολλές άτοκες δόσεις.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα