Τρίτη, 17 Μαρτίου 2026

Μια βόλτα στον υγρότοπο του Αγίου Μάμα -ΦΩΤΟ-

Οι ανοιξιάτικες μέρες είναι ένα δώρο για την πανίδα του υγρότοπου του Αγίου Μάμα.

Τα φλαμίγκο απολαμβάνουν τις ζεστές μέρες και ο φυσικός παράκτιος υγρότοπος του Αγίου Μάμα αποτελεί αγαπημένο προορισμό γι' αυτά κάθε χρόνο.

Στον ίδιο υγρότοπο συμβιώνουν πολλά διαφορετικά είδη ζώων.

Ο Γιάννης Σαρακατσάνος βρέθηκε το πρωί εκεί και  με το φακό του μας μεταφέρει στιγμές από τη ζωή στον υγρότοπο!

 

🐝 Σεμινάριο Μελισσοκομίας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 Μαρτίου 2026 στις 16:00, στις εγκαταστάσεις του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Νικήτης. Κεντρική εισηγήτρια του σεμιναρίου θα είναι η Δρ. Φανή Χατζήνα, Διευθύντρια του Ινστιτούτου Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής (πρώην Ινστιτούτο Μελισσοκομίας).

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα