Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Η Μαντόνα γράφει και σκηνοθετεί ταινία για τη ζωή της

Η Μαντόνα γράφει το σενάριο και αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία για μια νέα ταινία με θέμα… την ίδια.

 

Όπως ανακοινώθηκε, η Μαντόνα βρίσκεται σε δημιουργικό πυρετό, καθώς γράφει, σβήνει και προετοιμάζει μια ταινία που θα παρουσιάσει τη διαδρομή της στη μουσική και τον κινηματογράφο εδώ και πέντε δεκαετίες.

 

 

Η γυναίκα που κατέχει το ρεκόρ των υψηλότερων πωλήσεων όλων των εποχών, αλλά και εκείνο των υψηλότερων εσόδων από περιοδεία (μεταξύ ανδρών και γυναικών) αποφάσισε να δώσει στα εκατομμύρια των θαυμαστών της μια ταινία για την πορεία της ως την κορυφή της βιομηχανίας του θεάματος.

 

Η Μαντόνα έχει αφήσει εδώ και καιρό να εννοηθεί πως αναζητά πληροφορίες, ντοκουμέντα και αρχεία από την λαμπρή της καριέρα, από τις αρχές του ‘80, όταν έφτασε στη Νέα Υόρκη με μερικά δολάρια στην τσέπη, ως την επιτυχία, τις κινηματογραφικές απόπειρες – επιτυχημένες και μη – και τους ευρηματικούς τρόπους που η καλλιτέχνις επανεφηύρε την περσόνα της παραπάνω της μία φοράς.

 

Οι κασέτες και το βιβλίο του σεξ στις αναρτήσεις της Μαντόνα στο Instagram

 

Σε πρόσφατη ανάρτησή της, η Μαντόνα -πέραν της ιδιαίτερης τούρτας μαριχουάνας για τα γενέθλιά της - μοιράστηκε ένα βίντεο στο οποίο άκουγε και πάλι κασέτες (το πιο διαδεδομένο μέσο εγγραφής και αναπαραγωγής ήχου το ‘80) από τα πρώτα demo που ηχογράφησε προκειμένου να ξεκινήσει η λαμπρή της καριέρα.

 

Σε άλλη ανάρτησή της, με αφορμή την «Ημέρα εργασίας» στις ΗΠΑ, η Μαντόνα φαίνεται να κρατά στα χέρια το σενάριο της ταινίας για τη ζωή τους, το οποίο και επιμελείται η ίδια.

 

Στα πλαίσια της έρευνα για την ταινία, η Μαντόνα ξετρύπωσε από τα κιτάπια της και το βιβλίο του σεξ, το οποίο είχε κυκλοφορήσει το 1992 και για το οποίο δέχτηκε έντονη κριτική από την καθολική εκκλησία και συντηρητικά γκρουπ στην Αμερική και αλλού. «Κοιτάζοντας πίσω μου είναι δύσκολο να πιστέψω πως αυτό το βιβλίο προκάλεσε τόση φασαρία. Προχωρήσαμε όμως μπροστά; Είναι ο πατριαρχικός κόσμος που ζούμε έτοιμος να αποδεχτεί γυναίκες που εκφράζουν τη σεξουαλικότητά τους;» σημειώνει στην ανάρτησή της.

 

Η Μαντόνα έχει πολλές ανομολόγητες ιστορίες να διηγηθεί

Η ταινία που αναλαμβάνει να παράξει η Universal δεν έχει ακόμη τίτλο, ούτε έχουν ανακοινωθεί οι ηθοποιοί που θα αναλάβουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην βιογραφική ταινία για τη ζωή της Μαντόνα. «Θέλω να ακολουθήσω την απίστευτη πορεία που διάλεξε η ζωή για μένα, σαν καλλιτέχνη, σαν μουσικό, σαν χορεύτρια – ένας άνθρωπος, που προσπάθησε να διαγράψει την πορεία της στον κόσμο» δήλωσε η Μαντόνα για τη νέα της αυτή προσπάθεια.

«Το επίκεντρο στην ταινία θα είναι πάντα η μουσική. Η μουσική με βοήθησε να συνεχίσω και η τέχνη με κράτησε ζωντανή. Υπάρχουν τόσες ανομολόγητες και γεμάτες έμπνευση ιστορίες και ποιος θα μπορούσε να τις εξιστορήσει καλύτερα από μένα. Είναι σημαντικό να μοιραστώ την πορεία της ζωής μου με τη δική μου φωνή και οπτική» συμπληρώνει η Μαντόνα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαντόνα σκηνοθετεί μια ταινία για τον κινηματογράφο, μάλιστα το 2011, η ταινία της W.E. απέσπασε και Χρυσή Σφαίρα. Χρυσή Σφαίρα είχε αποσπάσει η 62χρονη και για την ερμηνεία της στην ταινία «Εβίτα». Η Μαντόνα έχει πουλήσει περισσότερα από 335 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως και στην τεράστια καριέρα της έχει κερδίσει 658 υποψηφιότητες για μουσικά βραβεία, κερδίζοντας 225 από αυτά.

Πηγή: iefimerida.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα