Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Madwalk 2017: Μια βραδιά γεμάτη λάμψη

Μόδα, λάμψη, μουσική, εκπλήξεις, σχεδιαστές και καλλιτέχνες! Ήταν μια λαμπερή βραδιά με εκρηκτικούς συνδυασμούς.

 

Το fashion and music event, Μadwalk 2017 στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και το παρόν έδωσαν εκπρόσωποι από το χώρο της μόδας, της τηλεόρασης, του τραγουδιού. Οικοδεσπότες της βραδιάς, ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Μαίρη Συνατσάκη. Ο Γιώργος Μαζωνάκης με ένα act με το δικό του, ξεχωριστό αποτύπωμα, άνοιξε τη φαντασμαγορική – πολλά υποσχόμενη- βραδιά (και όπως απεδείχθη πολύ καλά οργανωμένη). Η χημεία που είχε ο τραγουδιστής με την παρουσιάστρια στο stage ήταν εντυπωσιακή και η επιλογή των διοργανωτών να το παρουσιάσουν μαζί φάνηκε η σωστή.

 

Μεγάλα ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής πλαισιώθηκαν από καταξιωμένους σχεδιαστές.

 

Αpostolos Mitropoulos και Patricia Field με Playmen, Celia Kritharioti με Snik, Deux Hommes με Demy, Ioanna Kourbela με Ανδριάνα Μπάμπαλη, Κωνσταντίνος Αργυρός με BSB, Μadame Shou Shou με Onirama και Νάντια Κοντογεώργη, Stelios Koudounaris με Tάμτα, Vrettos Vrettakos με Ελένη Φουρέιρα, Axel με Μελίνα Ασλανίδου, Funky Buddha με Iαν Στρατή, Nίνο με δημιουργίες Kylie και Kendal Jenner, Mπέττυ Μαγγίρα με Med, Reebok Classic με Μαρίνα Σάττι ήταν τα «ντουέτα» που είδαμε στα acts κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

 

Για το «Απόλυτο Ερωτα» τραγούδησε ο Σάκης Ρουβάς on stage. Το νέο του single, παρουσιάστηκε σε πανελλήνια πρώτη αποτελώντας κομμάτι του special charity act by BSB. H εμφάνισή του ήταν αφιερωμένη στους σκοπούς του συλλόγου «Οραμα Ελπίδας». Το τραγούδι «Crazy in Love» της Beyonce τραγούδησε η Mπέττυ Μαγγίρα με δημιουργία MED. Nίνα Λοτσάρη και Αδάμ Τσαρούχης αφιέρωσαν το act τους στον Τζορτζ Μάικλ.

 

Πηγή:bovary.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα