Παρασκευή, 22 Μαϊος 2026

Εξαφανίστηκε... η θάλασσα στο Καρύδι -ΦΩΤΟ-

Η μοναδικής ομορφιάς παραλία στο Καρύδι της Σιθωνίας έχει εξαφανιστεί!

Το φαινόμενο της άμπωτης συνεχίζεται εδώ και πολύ καιρό, ενώ τις τελευταίες μέρες έγινε εντονότερο με αποτέλεσμα στην περιοχή να έχουν τραβηχτεί τα νερά τουλάχιστον 20 μέτρα.

Η ψιλή, χρυσή αμμουδιά στο Καρύδι έχει επεκταθεί κατά πολύ και από ΄κει που σκάει το κύμα, μπορεί κανείς να περπατήσει αρκετά προς τα μέσα, με τα νερά να φτάνουν ως τον αστράγαλο.

 


💃 Το 4ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Χρήστος Κρημνιανιώτης» επιστρέφει στον Πολύγυρο την Παρασκευή 23 και και το Σάββατο 24 Μαΐου στις 20.00, Πάρκινγκ της Νομαρχίας, με χορευτικά από όλη την Ελλάδα

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα