Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor : Εικόνες απ το νοσοκομείο μεταδόθηκαν στο επεισόδιο - Ειρήνη Κολιδά και Μάριος Πρίαμος τραυματίστηκαν πιο σοβαρά

 Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους Διάσημους για το τροχαίο ατύχημα που είχαν οι Μαχητές.

Το σημερινό συμβούλιο του Survivor δεν πραγματοποιήθηκε, λόγω του τότι οι παίκτες της ομάδας των Μαχητών ήταν στο νοσοκομείο. 

Ο Σάκης Τανιμανίδης τους επισκέφθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται. Όπως ανέφερε ο Μάριος Πρίαμος έσπασε δύο πλευρά και την κλείδα και θα χρειαστούν μερικοί μήνες για την πλήρη αποκατάστασή του. 

Η Ειρήνη Κολιδά, όπως είπε, έσπασε δύο πλευρά και θα χρειαστεί και αυτή αρκετό καιρό για να αναρρώσει πλήρως. Έτσι ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το παιχνίδι και σύντομα θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Το ίδιο φαίνεται πως θα συμβεί και με τον Μάριο Πρίαμο.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και ο Πάνος Αργιανίδης δεν βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο, καθώς ήταν καθ’ οδόν με άλλο όχημα για το νοσοκομείο, λόγω των τραυματισμών τους από τα παιχνίδια.

Το τροχαίο, αν έγινε σήμερα γνωστό, σημειώθηκε πριν 2 μέρες.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα