Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εξωπραγματική αποζημίωση στους δύο παίχτες του Survivor για το ατύχημα!

Όπως είναι γνωστό, μετά το τροχαίο που συνέβη στους ''Μαχητές'' του SURVIVOR, πολλά δεδομένα έχουν αλλάξει. Ο Μάριος, που είναι ο ένας εκ των 2 βαριά τραυματισμένων, συνεχίζει κανονικά στο ριάλιτι ,ενώ η Ειρήνη που είχε υποστεί μεγαλύτερη βλάβη επέλεξε να αποχωρήσει και να έρθει στην Ελλάδα ξανά.

 

Αναφορικά ,όμως, με το συμβάν αυτό, φαίνεται πως υπάρχει παρασκήνιο. Όπως ,λοιπόν, αποκάλυψε μέσα από το La biri η δημοσιογράφος Κλεοπάτρα Πατλάκη, οι δύο αυτοί παίκτες έλαβαν αποζημίωση από την Παραγωγή που αγγίζει τo εξωπραγματικό ποσό των 100.000 ευρώ, δηλαδή όσο είναι  και το έπαθλο του νικητή! Ακόμη, όπως χαρακτηριστικά είπε η δημοσιογράφος, η αποζημίωση αυτή δόθηκε υπό τον όρο να μην κινηθεί νομικά για το ατύχημα ούτε ο Μάριος ούτε κι η Ειρήνη!

 

Στο μεταξύ, Το εντυπωσιακό ποσοστό 84,4% (μέσος όρος) σημείωσε στους άνδρες 25-34 το χθεσινό επεισόδιο του “Survivor” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, ενώ στις γυναίκες 25-34 έφτασε το 73% και στα παιδιά 68,3%. 

 

Νέο ρεκόρ τηλεθέασης κατέγραψαν οι μετρήσεις τηλεθέασης αφού κατά μέσο όρο στο σύνολο είχε 48% και στο νεανικό κοινό 15-44 65%. Έστω και για ένα λεπτό παρακολούθησαν το παιχνίδι 2.475.730 τηλεθεατές ενώ έφτασε μέχρι και 74,6%. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΣΚΑΪ στο σύνολο της ημέρας ήταν πρώτος στο νεανικό κοινό με 31%.

Πηγή:tvnea.com

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα