Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor: Έφυγε οικειοθελώς από το ριάλιτι η Ειρήνη Παπαδοπούλου

 

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στο επιτυχημένο ριάλιτι του ΣΚΑΪ και η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση- εξαιρουμένης της Κολιδά που το επέλεξε λόγω ατυχήματος- είναι γεγονός...

 

Την αποκάλυψη για την οικειοθελή αυτή αποχώρηση, λοιπόν, της Ειρήνης Παπαδοπούλου, έκανε σήμερα η δημοσιογράφος του La Biri, Κλεοπάτρα Πατλάκη. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Η Ειρήνη αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι. Βρίσκεται τώρα στο ξενοδοχείο, όπου βρίσκεται και η Ελεονώρα Μελέτη, ο Μάριος Πρίαμος και η Ειρήνη Κολιδά. Μίλησε και με τον ψυχολόγο της παραγωγής και φαίνεται ότι είναι δική της απόφαση γιατί δεν αντέχει άλλο».

 

«Ρε παιδιά, ξέρουμε ότι τα γυρίσματα έχουν μια απόσταση 3 ημερών. Γίνονται γκρουπαριστά τα γυρίσματα; Τι γίνεται; Πριν ανακατευτούν όλοι με τα spoilers, πριν ακόμη από τη Μεγάλη Δευτέρα, όλοι έλεγαν ότι ο Στέλιος Χανταμπάκης βρισκόταν στο ξενοδοχείο», πρόσθεσε αναφερόμενη στις ξαφνικές αλλαγές του Survivor και στις διαρροές που γίνονται νωρίτερα των 3 ημερών.

 

Να σημειώσουμε πως στο χθεσινό επεισόδιο υπήρξε ένας έντονος αλλά και αποκαλυπτικός διάλογος μεταξύ Χρανιώτη -Παπαδοπούλου, κατά τον οποίο ο ηθοποιός μιλάει για παράνοια τόσο για την Ειρήνη όσο βέβαια και για την ομάδα γενικότερα και προσπαθεί να αποτρέψει την τραγουδίστρια από την επιλογή της οικειοθελούς αποχώρησης ... 

 

Στο μεταξύ, εκτός Survivor βρίσκεται πλέον ο Στέλιος Χανταμπάκης που το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης ήταν ο παίκτης που επέλεξε το τηλεοπτικό κοινό να αποχωρήσει από το Survivor, κρατώντας στους διασήμους τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Γιώργο Χρανιώτη.

"Είμαι πάρα πολύ γεμάτος από το Survivor. Νιώθω ότι το έχω ζήσει. Αν είναι να φύγω έχω ένα ταξίδι με έναν πολύ γλυκό γυρισμό γιατί με περιμένει η οικογένειά μου. Θα μπορούσα να μείνω άλλους δύο μήνες. Είμαι πολύ χαλαρός", είχε σημειώσει πριν ανακοινωθεί η αποχώρησή του από το Survivor.

Πηγή: tvnea.com


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα