Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Κ.Μάλαμα: Τις χυδαιότητες του προέδρου της ΕΠΣ Χαλκιδικής, του τις επιστρέφω στο ακέραιο.

Η βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ, Κυριακή Μάλαμα απάντησε στην ανακοίνωση του προέδρου της ΕΠΣΧ.

"Τις χυδαιότητες του προέδρου της ΕΠΣ Χαλκιδικής, του τις επιστρέφω στο ακέραιο.

Μόλις πληροφορήθηκα τις χυδαίες δηλώσεις του Προέδρου της ΕΠΣ Χαλκιδικής προς το πρόσωπο μου, σε συνέχεια των απαράδεκτων βίαιων επεισοδίων στον αγώνα του Άρη Κασσανδρείας με τον Ανθεμούντα της Γαλάτιστας.
Έχω να πω τα εξής : το πρώτο είναι ότι δεν διάβασα στη σελίδα της ΕΠΣ Χαλκιδικής ούτε μία τυπική καταδίκη των επεισοδίων.

Δεύτερον, τέτοιες χυδαιολογίες βρίσκονται στην καρδιά της παθογένειας του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο εν λόγω κύριος μάς απέδειξε για άλλη μια φορά από που προέρχονται τα προβλήματα.

Τρίτον, να έχει υπόψη του ότι η ανοχή στη βία ισοδυναμεί με βία κι αν η ΕΠΣ Χαλκιδικής ανέχεται τέτοια φαινόμενα, τότε είναι συμμέτοχος σε αυτά.

Τέταρτον, ως προς το “μαζέψτε την”, θα ήθελα να τον προειδοποιήσω ότι καλό θα είναι ο ίδιος να μαζεύεται γιατί έχει θεσμικές ευθύνες απέναντι στην αθλητική κοινότητα της Χαλκιδικής, για τις εικόνες βίας που έκαναν τον γύρο της Ελλάδας το Σαββατοκύριακο".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα